Beyondmarketing content

Vi skaber VÆKST, ved at øge din online trafik™MÅLRET KUNDETRAFIK EFTER > BEYOND/Marketing.dk

Beyond marketing arbejder med søgemaskiner og marketing af andre virksomheder.

Se her hvad marketing egentlig betyder på Wikipedia.

 Beyondmarketing har bl.a. været med til at hjælpe siden Moneymarket, som skriver om emnet at tjen penge online.

Søgemaskineoptimering

SEO ( SEARCH ENGINE OPTIMIZATION )

Søgemaskineoptimering med Content Pages og/eller søgeord skaber topplaceringer på nettet jf. salg på jeres website.

Påfølgende punkter bør derfor undersøges:

 

1. Er virksomhedens website synlig på søgemaskiner?

 

2. Kan vores målgruppe finde os?

 

3. Og vigtigst i dag – hvad er virksomhedens positioneringer, når potentiale emner:

 

Ø       søger efter vores produkter

Ø       søgerefter vores serviceydelser

Ø       søger efter vores informationer

 

“En Online Marketing Strategi Uden Website Trafik Er Værdiløs… – SEO er et alternativ til Google AdWords- annonceringsprogram jf. PPC – PAY PER CLICK konceptet og er i sær klasse*. SEO er som værkstøj probat til synliggørelse af et website’ budskab og har gennem tiden bevist, at skabe VÆKST, ved at øge online kundetrafik. Kort fortalt, SEO forvandler et ellers ubesøgt website til et aktivt markedsplads.

 

Gennem de sidste 3år har Google, MSN, og Yahoo rejst sig som de førende spillere indenfor Internet avertissementer. De har løftet PPC “Pay-Per-Click” annonceringsprogram til en industri i sig selv. PPC er i dag, ved siden af søgemaskineoptimering, den primære strategi for øget website trafik med en års værdi på mere end 3 milliarder dollars. Det er derfor åbenlyst, at Internetmarkedet er en realitet, som ikke længere kan nedprioriteres eller skubbes til side.

 

Således er det op til den enkelte virksomhed, at vågne op og erkende det respektive Internetmarked, såfremt der skal profiteres og drages fordel af den kraftig voksende online trafik. Det forberedte sind har for længst forstået, at forspringet i forhold til konkurrenterne i den fysiske verden også i den virtuelle verden skal plejes, vedligeholdes og afgørende forstærkes, da Internetmarkedet er fremtidens udvalgte marketing platform. Det er her købere og sælgere mødes. Det er her samarbejdspartnerskabs etableres. Og det er her du bliver set. Som konsekvens er ”Fastholdelse Af Høj Brand Awareness” alfa-omega.

 

 

Over 85% Af Forbruger Anvender Søgemaskiner Til at Finde

Det De Søger Efter – Vil De Finde DIG?

 

Trafikoptimering’ Serviceydelser – Vi rådgiver både PPC og SEO, fordi både Pay Per Click og Søgemaskineoptimering komplementer hinanden, således får du optimalt udbytte af din marketing budget mhp. ROII (Return On Internet Investment). Som du har bemærket, lead generering og kundetrafik er rygraden i din forretning uanset dine kompetencer. Både SEO og PPC bygger via Internettet trappeopgangen til dine kundeemner og sørger for, at din online marketing kommer hele vejen rundt og ud til kanterne.

 

Søgemaskinemarkedsføring Med Søgemaskineoptimering – Søgemaskineoptimering udføres både med Content Pages og/eller søgeord. Søgemaskineoptimering brander og planter virksomhedens produkter, serviceydelser samt informationer i forbrugers øje net-. hinde. Således er endemålet med søgemaskineoptimering >  ( SEO – Search engine optimization ), at generer trafik til jeres website samt skabe og vedligeholde prominente placeringer på nettet ifølge tidsplan.