Om BEYOND

Om bEYONd/Innovativ Internetbureau…
 
 

BEYOND/Marketing.dk prime creations… startede  i medio 2003 og har siden da tiltaget

 

BEYOND/Marketing.dk prime creations… er et innovativ Internetbureau med speciale i grafisk flotte og stilrene hjemmesider med høj brugervenlighed, samt databaseløsninger og Internetpromovering, heriblandt markedsføring via søgerobotter.

Vi udfører opgaver for mange forskellige brancher og sætter altid en ære i at levere et godt stykke arbejde da vi gerne vil benytte vore kunder som referencer.

 

Vores primære formål er, at retlede samt markedsføre og profilere den enkelte virksomhed, som ønsker at komme på Internettet.

 

Vi varetager endvidere driften af flere websider og support af netværk for firmaer, som har valgt at outsource dette. Ydermere er vi meget stærke i udviklingen af avancerede databaseløsninger.

 

Alle WEB-løsninger kan udvikles i de mest gængse teknologier, dvs. vi programmer i følgende sprog, LISP, SQL, C/C++, C#, HTML, DHTML, VB Script, Java, Java Script, ASP, ASPX, JSP, Cold Fusion, Vignette, Visual Basic, Cobol, MPI, Perl, Python, Objective-C, PHP, XML, Flash, Animation eller databaser – tilpasset efter netop dit behov.

 

 

 

 

Søgemaskinemarkedsføring

er broen til nye klienter jf. salg!

 

Ved accept af BEYOND/Marketing.dk prime creations… søgemaskinestrategi, søgemaskineregistrering

samt søgemaskineoptimering får virksomheden KANT på Internettet, hvilket indebærer en etisk korrekt optagelse samt synliggørelse på Google, MSN, Yahoo, Altavista m.fl.

 

Vi har en enestående referenceramme og forstudium i at bringe omstående søgemaskiner i anvendelse, inkl. gennemført kundskab om, hvordan den enkelte søgerobot agerer. Ydermere tilbyder vi, at booste jeres online præstationer samt aktiviteter med alternativet PPC – Pay Per Click, sådan at I erhverver optimal e-Markedsføring.

 

Til jeres fordel skræddersyer vi programmer, der adapter søgemaskinernes algoritmer og dermed imødekommer jeres kunders behov samt mål indenfor markedsføring via søgemaskiner. Alt i alt opnår I større mulighed for målrettet Internettrafik, leads samt handel direkte på jeres website.

 

Bemærk venligst, at omtalt proces foretages over en længere periode. Der vil være kvartal blive tilsendt en placeringsrapport på hvert enkelt søgeord og / eller Content Page, som ønskes søgemaskineoptimeret.
OBS: SØGEMASKINEOPTIMERING med Content Pages og / eller søgeord er i fuld konsensus med søgemaskinernes direktiver for etisk korrekt søgemaskineoptimering. Dvs., at der ikke appliceres skjult tekst, cloaking, JavaScript re-directs etc.

 

Fælles for vores produkter er, at de udspringer af den nye økonomi, som er grundlaget for markedsføring via søgemaskiner.

 

Kontakt os i dag og høre hvorfor, hvordan og hvornår vi kan gøre en forskel, så du til fælles glæde opnår online succes