Seo Business

Søgemaskineoptimering eller rettere SEO
( Search Engine Optimization ) har uden tvivl markeret sig som det absolut bedste online medium indenfor det sidste årti etapevis som virksomhedernes krav til synlighed ( jf. visibility ) er eskaleret.

Produktet opstod, fordi der i dag ikke er en konkret service på det danske marked, som dækker mange virksomheders behov, for at kunne registrere samt optimer sin webside nemt og hurtigt i alle søgemaskiner. Vel og mærke også på alle danske søgemaskiner, hvilket kan være en tidskrævende samt ressourcekrævende proces selv at foretage.

Søgemaskineoptimering er en videnskab for sig, da mange forskellige faktorer spiller ind ved en websideoptimering ( heriblandt udarbejdelse af relevante søgeord, titler, sidebeskrivelser samt valg af centrale linkpartnere indenfor samme fag eller relaterede kompetence område.

Der kommer flere og flere aktører på markedet inden for søgemaskineoptimering, både mindre gode samt bedre. Man bør tænke sig om en ekstra gang ved valget af et firma, som beskæftiger sig med søgemaskineoptimering og som lover en top 10 placering med det samme, da søgemaskineoptimering normalt er en proces, der strækker sig over en længere periode (derfor indeholder alle vore tilbuds et 12 måneders forpligtende abonnement, hvor vi registrerer jeres optagelse manuelt, fordi automatisk registrering ofte opfattes af søgemaskiner for værende spam). Omstående, for at  yde en korrekt og optimal optagelse af jeres site.

Efterfølgende modtager I en rapport på jeres søgemaskineoptimering i PDF format, der forklarer hvilke søgemaskiner samt søge indekses som I er blevet optaget i og den forventede ventetid for selve optagelsen.

Herfra er det søgemaskineoptimering – heriblandt metakodning, valg af relevante søgeord, titler og beskrivelser, valg af relevant indhold i forhold til søgeord samt beskrivelser, valg af gode linkpartner og etablering af linkpopularitet etc. – der omfatter løbende søgemaskineoptimering, vedligeholdelse samt kvartalsvis rapportering af placeringer over 12mdr.

Det er dog muligt, at få sin side øverst på listen via en anden teknologi end søgemaskineoptimering, denne kaldes PPC – Pay Per Click.

Vi har samlet nogle eksempler på faktorer som spiller ind ved søgemaskineoptimering
(opremsning er ikke udtømmende),

 •  Hjemmesidens opbygning
 • Sørg for at flere sider linker til jeres (heriblandt etablering af linkpopularitet)
 • En godt gennemtænkt sidestruktur, helst med et sitemap (et kort over websidens dok., heri links)
 • En kort metatag beskrivelse
 • Er indhold relevant i forhold til dine søgeord etc.?

Det er en nødvendighed, at kunne profilere samt placere sig i de større, men også mindre søgedatabaser optimalt med en søgemaskineoptimering, for at generere trafik til sin webside. Ikke mindst på grund af den store mængde websider, der efterhånden er kommet til i søgedatabaserne.Deres virksomhed frem til disse mål med en søgemaskinestrategi, søgemaskineregistrering og sidst, men ikke mindst, søgemaskineoptimering.

Vi har den nødvendige erfaring på søgemaskineoptimering’ området samt den afgørende viden omkring søgemaskineoptimering, til at netop Deres virksomhed kan udnytte søgemaskineoptimering til Deres fordel, ved at benytte prime creations… som den førende samarbejdspartner indenfor søgemaskinemarkedsføring med hoved fokus på søgemaskineoptimering.

prime creations… Søgemaskinekendskabs:
Strategiske søgemaskinekendskabs med de største søgemaskiner sikrer dig hurtige optagelser samt rangeringer i modsat til at skulle fortage en passiv indgriben til søgemaskineoptimering. BEYOND/Marketing.dk prime creations… laver en speciel indsats, for at indsamle betydningsbærende viden om primære søgemaskiner.

Gennem vores ekspertise samt søgemaskinekendskabs, kan vi tilbyde en højre kvalitet på serviceydelser. Dvs. øjeblikkelige søgeresultater samt fordele som andre Internetbureauer med fokus på optimering ikke kan.

Vi har en enestående referenceramme og forstudium i at bringe omstående søgemaskiner i anvendelse, inkl. gennemført kundskab om, hvordan den enkelte søgerobot agerer, sådan at I erhverver optimal e-Markedsføring.

I øjeblikket har  prime creations… indledt søgemaskinekendskabs eller arbejder med blandt flere følgende søgeroboter:

 • Søgemaskineoptimering med Inktomi –  prime creations… er i stand til at tilmelde dit site direkte i Inktomi’ database enten med XML eller URL inklusion gennem vore kendskab. Med omstående vinder du 2 primære objektiver: 1. Du undgår den lange ventetid på søge indekses og dermed slipper for en lav placering. 2. Dit site indekseres hurtigt, nemt og effektivt samtidig med at du får tildelt en højre samt mere prominent plads end andre.
 • Søgemaskineoptimering med Lycos – Gennem kendskabet med Lycos får dit site øjeblikkelig “spidering”, fordi vore tilmeldinger optages direkte i Lycos’ database. Hvad er din fordel? En Hurtig og bedre placering. Lycos’ netværk ejer og bestyr følgende søgetjenester, Fast All the Web, HotBot og Terra Lycos.
 • Søgemaskineoptimering med AltaVista – Som med Inktomi og Lycos tillader AltaVista BEYOND/Marketing.dk prime creations… at optage XML eller URL registreringer direkte i dens database. Ring til os idag for mere information vedr. vores spændende nye program.
 • Søgemaskineoptimering med Overture – Grundet vores tæt kendskab med Overture er vi i stand til at tilbyde dig Top Overture serviceydelser. BEYOND/Marketing.dk prime creations… har dets egen Overture team, der står klar til at undersøge de bedste tænkelige søgeord for dig til brug på deres søgemaskine plus distributionskanal jf. partnerwebsteder. Ligeledes bruger de deres kunnen og viden på at udarbejde kundespecificerede titler og beskrivelser for dig.
 • Søgemaskineoptimering med Google – Google er verdens største samt brugte søgerobot. Den er nem, effektiv og lige til, hvilket gøre at din URL tilmelding, heri indeksering af dit site, forgår lynhurtigt. For en korrekt optagelse, såvel som bedst mulig indeksering, er vi nødt til at respekter Google’ Retningslinier til punkt og prikke. Googlebot er nemlig programmeret, til at vægte enhver site højt udefra indhold i forhold til titel samt sidebeskrivelse. Går disse kriterier op i en højre enighed kan du trygt regne med en hurtig registrering m.m.
 • Søgemaskineoptimering med MSN – MSN har stærke ambitioner, om at dominer søgemaskinemarkedet og med Google som den absolutte største rival, kan du være 110% sikker på, at servicen, heri registrering, optagelse samt placering, er “uforlignelig” TIP TOP.
 • Søgemaskineoptimering med Eniro – Søgemaskinen Eniro er blandt Europas førende virksomheder inden for trykte og elektroniske informationstjenester, hvis primære mål er at føre købere og sælgere sammen – nemt, hurtigt og præcist – og dermed styrke handelen. BEYOND/Marketing.dk prime creations… arbejder tæt sammen med Eniro og kan derfor lever hurtige samt holdbare søgeresultater.
 • Søgemaskineoptimering med Yahoo – Som noget nyt er tilmelding, optagelse samt placering på Yahoo, ikke længere en selvfølge, eftersom dette kræver, at BEYOND/Marketing.dk prime creations… opretter en selvstændig konto til den enkelte klient. Ydermere er konkurrencen mellem Yahoo og Google skærpet yderligere, efter at Yahoo har overtaget Pay-Per-Click netværket Overture. Alt dette falder naturligvis BEYOND/Marketing.dk prime creations… til gode og i sidste ende slutkunden.
 • Vi er i konstant arbejde med, at implementer programmer og muligheder, for at hjælpe vore klienter med at opnå deres mål gennem søgemaskineoptimering. Søgemaskinekendskabs er kun en årsag til at BEYOND/Marketing.dk prime creations… til dages dato har leveret flest sites på flest top positioner end andre Internetbureauer indenfor søgemaskinemarkedsføring.
 • Ifølge Georgias Institut For Teknologi, over 85% af potentiale kunder bruger Internettet til at finde det de søger efter. Deres primære valg, for at finde informationer er søgemaskiner.

 • Søgemaskineoptimering er en strategisk løsning, som PLACERE din virksomhed på samme spor med kvalificerede klienter, der er på søgen efter dit tilbud. Søgemaskineoptimering tilbyder adskillige unikke fordele som ingen anden markedsføringsmedium tilbyder inkluderende:

  Avanceret Målsætning – Søgemaskinemarkedsføring kombineret med en søgemaskineoptimering synliggøre og planter din virksomhed eller brand direkte i forbrugers bevidsthed. Dette forøger drastisk kvaliteten på dine leads, såvel som Internettrafikken på dit website.

  Nem Segments -fordeling – Grundet den stor fleksibilitet på søgemaskineoptimering er det nemt og hurtigt, at adresser potentielle kunder bestemte segmenter af dit marked. Dette betyder, at du kan opnå den højeste tænkelig udbytte af dit marked.

  Høj Fleksibilitet – Fordi søgemaskiner opererer via et elektronisk medium, har du nu chancen, til at definerer, omdefiner, juster, tweake og tilføje til din søgemaskineoptimering -skampagne indenfor kort tid.

  Optimal Branding – Søgemaskineoptimering er en af de mest effektive værktøjer gennem tider. Via specialiseret søgeordsanalyser og andre strategier kan du implementer en søgemaskineoptimering’ kampagne, der genforstærker dit brand i adskillige effektive niveauer.

  Øjeblikkelig Feedback – Til forskel fra tele, radio og / eller avis kampagner, der tager måneder, at samle og analyser data på, så tilbyder søgemaskineoptimering kombineret med Pay Per klik abrupt feedback.

  Adræt ROII (Return On Internet Investment) – Strategisk søgemaskineoptimering kombineret med Pay Per Click tilbyder ydermere en hurtig målbare ROII (Return On Internet Investment). Dette er primært forsaget af den hastighed som BEYOND/Marketing.dk prime creations… kan implementer din kampagne på.

Overordnet er strategisk søgemaskinemarkedsføring (dvs. søgemaskineoptimering kombineret med Pay Per Click) en af de stærkeste markedsføringsværktøjer på markedet. Gennem strategier som BEYOND/Marketing.dk prime creations… kan implementer for dig, vil du få bedre resultater indenfor kortest tid end nogen anden markedsføringsmedium, der senest er i brug.