Tjen Penge Online for Nybegyndere!

tjen-penge-online-for-nybegyndereGennem mine næsten fire års forsøg på at tjene penge online, har jeg til sidste fundet et program der leverer hvad det lover, og jeg jeg tjener nu endelig penge online – gratis! Jeg ville ønske, at der var et program da jeg startede, der hed ”Tjen penge online for nybegyndere!” Når du er helt ny indenfor internet markedsføring, og du ikke kender forskellen på et domænenavn og en e-mail adresse, kan det være ekstremt vanskeligt for nybegyndere at tjene penge online.

Som nybegynder er der nogle få ting som du skal vide, før du begynder overtrække dit kreditkort med programmer for at starte med at tjene penge online, og det er de følgende:

  • Er programmet svindel eller ej?

Du er nødt til at udvise ”fornøden omhu” ligesom du ville med enhver potentiel forretningsrisiko, foretag en søgning på internettet for websteder der rapporterer svindel. Deltag på et par anerkendte fora og stil spørgsmål til disse fora om det program eller spekulation som du er ved at undersøge. Et godt forum til at finde denne slags oplysninger er Warrior Forum, og det er gratis at deltage. En Google søgning på ”sider rapporteret for svindel” vil give dig en række websteder og fora, der specialiserer sig i at afsløre svindel hjemmesider. Registrer dig hos disse websteder og fora og skriv spørgsmål til dem, du kan aldrig være for forsigtig, trods alt, det er dine penge du bliver bedt om at bruge.

”Men jeg er en nybegynder, jeg ønsker at tjene penge online gratis!” Jeg ved det, men du skal stadig foretage undersøgelser, og du har brug for at vide hvordan, så øv dig i undersøgelser og i at bruge søgeord på Google, Yahoo! eller MSN, for at nævne de tre mest benyttede søgemaskiner, for uanset hvilken online virksomhed du beslutter dig for at deltage i, har du brug for at vide hvordan du foretager undersøgelser på internettet

  •  Er produktet ægte, eller bare et opkog af tusinde andre såkaldte ”Unikke tjen penge online produkter”?

Igen spiller søgemaskinen ind, undersøg produktet eller programmet, og find ud af hvor mange andre produkter der er derude der er de samme eller lignende, se på deres salgssider, kontakt sælgeren for yderligere information, find ud af hvor mange andre mennesker der sælger det samme produkt, og tjek fora om produktet.

  • Giver de dig ordentlig træning i markedsføring af produktet?

Du er en nybegynder, og du har brug for at lære at tjene penge online gratis, nøgleordet her er ”lære”, giver leverandørerne af det produkt/program du undersøger, den træning du har brug for eller er det kun et kort e-kursus som du tilmelder dig for at lære at fremme produktet?

  • Hvilke andre produkter får du brug for at købe for at få succes med programmet?

Naturligvis vil et e-kursus have en masse links til andre produkter, som du har brug for til at kunne markedsføre programmet, og de vil alle være affiliate links, så det eneste du gør, er at tjene penge for den person der introducerede dig til produktet.

  • Forsyner de dig med det rigtige reklamemateriale og giver dig en plan for hvordan man starter, med tips om de faldgruber der skal undgås, og hvordan man undgår dem?

Med 15 timers videoundervisning der kan downloades, plus hurtig og effektiv e-mail support med links til alle de gratis værktøjer du har brug for, og et aktivt og hjælpsomt forum, vil ”Tjen penge online for nybegyndere!” vise dig vejen. Kun folk og nybegyndere der er seriøse vil komme her.

Jeg er bare en almindelig fyr, der uden held har forsøgt at tjene penge online gratis i næsten fire år og endelig har fundet et produkt, der leverer hvad det lover, og ønsker at dele det med nybegyndere derude, eller enhver anden der var i samme båd som mig.